Студенти-бакалаври навчально-науково-виробничого центру НУЦЗУ пройшли своє перше стажування у Поморській Академії (м. Слупськ, Польща)

Відповідно до ухваленої угоди між Національним університетом цивільного захисту України та Поморською Академією (м. Слупськ, Польща) студенти-бакалаври навчально-науково-виробничого центру НУЦЗУ зі спеціальності «Туризм» пройшли своє перше стажування та ознайомилися з туристичною сферою республіки Польща.

Було проведено знайомство з туристично-рекреаційною сферою м. Сопот та під час екскурсійної пішої прогулянки із Сопота до Гданська «відкрито» сезон купання у Балтійському морі.

У Гданську на студентів чекала чарівна екскурсія у «старе місто Гданськ» та ознайомлення з його віковою історією.

Наступним містом маршруту було м. Слупськ, колишня столиця Померанського воєводства з його старовинними замками, де зараз розташовані музеї , які гостинно відкривають двері для іноземних туристів.

Разом з тим студенти долучилися і до наукової роботи та стали учасниками V міжнародної наукової конференції   «Безпека країн Центральної і Східної Європи. Соціальні, економічні, політичні й військові питання та сучасні проблеми”.

 

Навчально-науково-виробничий центр, прес-служба НУЦЗУ