В Національному університеті цивільного захисту України вшанували учасників антитерористичної операції – працівників ДСНС України (17 грудня 2015 року)

17 грудня у клубі Національного університету цивільного захисту України вшанували учасників антитерористичної операції – працівників ДСНС України. Захід був присвячений 2-й річниці Революції Гідності.
В урочистостях взяли участь ректор НУЦЗУ генерал-лейтенант служби цивільного захисту Володимир Садковий, Голова Всеукраїнської асоціації ветеранів війни та служби цивільного захисту Віктор Доманський, начальник відділу соціально-гуманітарної підготовки та патріотичного виховання ДСНС України Олександр Алімов, начальник сектора Державної служби у справах ветеранів та учасників АТО у Харківській області Юрій Корсунов, працівники та вихованці НУЦЗУ.
Вітаючи присутніх, ректор університету Володимир Садковий зазначив, що проведений урочистий захід має винятковий виховний момент, адже патріотичні вчинки представників особового складу органів та підрозділів ДСНС України, які виконували завдання у зоні антитерористичної операції. є прикладом для наслідування курсантам і студентам навчального закладу.
За бездоганну службу та відданість Батьківщині, високопрофесійне виконання службового обов’язку, мужність, відвагу та значний особистий внесок у визволенні східної території України від терористичних угруповань нагороджено тридцять працівників особового складу органів і підрозділів ДСНС України, які виконували завдання у зоні АТО в 2015 році. Це працівники ГУ (У) ДСНС України у Дніпропетровській, Донецькій, Запорізькій, Луганській, Полтавській, Харківській областях, Міжрегіонального центру швидкого реагування ДСНС України.
Рятувальники отримали відзнаки Всеукраїнської асоціації ветеранів війни та служби цивільного захисту – ордени Честь і Слава, медалі «За доблесть і звитягу», «Герой-рятівник», «За відвагу на пожежі».
Учасники свята вшанували пам’ять загиблих при виконанні завдань у зоні АТО хвилиною мовчання. Українському народові випало тяжке випробування, коли всі повинні з’єднатися та разом здолати ворога і відстояти честь своєї держави. Це буде вагомим уроком та покликання молодому поколінню любити свій народ, рідний край. Тож, концертна програма для присутніх розпочалась піснею «Світ без війни».
Присутніх вітали творчі колективи університету – вокальний «Аніма» та танцювальний «Флейм».