В НУЦЗУ відбулося практичне заняття на базі Харківського комбінату хлібопродуктів
05 лютого з метою підвищення якості практичної підготовки майбутніх фахівців старші викладачі кафедри пожежної і техногенної безпеки об’єктів та технологій факультету пожежної безпеки НУЦЗУ Володимир Липовий та Олексій Роянов у рамках вивчення дисципліни «Пожежна безпека технологічних процесів» провели практичне заняття на базі Харківського комбінату хлібопродуктів № 2 філії ПАТ «Державна продовольчо-зернова корпорація України» з групою АТПБс-17-434 напряму підготовки «Пожежна безпека».
На занятті здобувачі вищої освіти ознайомились з особливостями технологічних процесів зберігання та переробки зернової сировини в борошно, провели аналіз пожежної небезпеки підприємства та виконали навчальну перевірку щодо додержання суб’єктом господарювання вимог законодавства у сфері цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки, за результатами якої буде складено припис про усунення порушень вимог законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки.
Кафедра пожежної і техногенної безпеки об’єктів та технологій, прес-служба НУЦЗУ