Участь та заохочення вихованців НУЦЗУ у науковому конкурсі «Ґендерна політика очима української молоді»

11 грудня відбулась підсумкова конференція ХІІ регіонального наукового конкурсу молодих вчених під патронатом Харківської обласної державної адміністрації, Харківської міської ради, Харківського національного університету міського господарства імені О.М. Бекетова, громадської організації «Молода перспектива», громадського об’єднання «Харківське жіноче об’єднання «Сфера», громадського об’єднання «Лінк» «ҐЕНДЕРНА ПОЛІТИКА ОЧИМА УКРАЇНСЬКОЇ МОЛОДІ».
Це 12 рік поспіль наукова молодь висловлює свої погляди стосовно сучасних соціальних проблем суспільства.
До складу компетентного журі увійшли видатні науковці: доктори наук, філософії, соціології , історії, та медичних наук.
У конференції взяли участь 9 викладачів закладів вищої освіти, 2 аспірантки, 6 слухачів магістратури, 44 студенти, студентки та курсантки бакалаврату. Наш університет було представлено доповідями: «Запобігання насильству на роботі – ґендерний аспект» (доповідачка Дубініна Світлана); «Запобігання сексуальним домаганням на роботі – ґендерний компонент» (Юр’єва Анна); «Жінки Українського середньовіччя. Ґендерні аспекти» (доповідачки Капінос Єлизавета, Циганкова Ольга); «Ґендерні особливості комунікативних якостей курсантів НУЦЗУ» (курсантка Вірченко Ксенія).
Після довгих обговорень та дебатів були визначені переможці з розподілом з першого по третє місце і з присудженням дипломів. Було відзначено 10 наукових робіт. Високо члени журі оцінило наукові погляди та дослідження курсантки 4-го курсу соціально-психологічного факультету Вірченко Ксенії Романівни, як цікаве та якісне наукове дослідження та високу вольову регуляцію курсантки (науковий керівник – к.пед.н. Гура С.О. викладачка кафедри психології діяльності в особливих умовах.) Ксенія одержала диплом з участь у конференції, ІІІ місце вона посіла разом зі аспірантами та слухачами магістратури інших вишів.
Інші доповідачки нашого університету теж були відзначені та одержали сертифікати про участь у конференції та книгу у подарунок.