Якщо працівник(ця)/здобувач(ка) вважає, що в Університеті мали(ють) місце прояви переслідування, сексуальних домагань, дискримінації та зловживання владою, він/вона може подати скаргу. Також задля дотримання власних прав особа, яка вважає, що стосовно неї здійснюються переслідування, сексуальні домагання, прояви дискримінації та зловживання владою, безпосередньо та невідкладно повідомляє особу, яка вчиняє відповідні дії, про необхідність їх негайного припинення.

Скарга подається до Комісії в письмовій формі (в електронному або паперовому вигляді) і містить опис порушення, права особи, зазначення моменту (часу), коли сталося порушення, факти і можливі докази, що підтверджують скаргу. Скарга може бути подана протягом 30 днів із дня вчинення діяння або з дня, коли повинно було стати відомо про його вчинення.

Скарга може бути наслана на електронну поштову скриньку Університету Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.. Для подання письмових скарг необхідно звернутись до відділу адміністративної роботи, позаштатного радника ректора університету з гендерних питань або до фахівця (з гендерної рівності).

 Задайте нам питання:
  Скринька звернень та пропозицій 
studrada@nuczu.edu.ua
 

Контактна інформація:

Голова Ради – Тетяна Куценко
Україна, 61023 м. Харків, вул. Алчевських, 52/54; 3 поверх аудиторія 302 "Студентська рада університету".
Ел. пошта: studrada@nuczu.edu.ua